Persondatapolitik og cookies

Hvilke oplysninger vi bruger:

For at du kan indgå handel med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Dit navn
  • Dine kontaktinformation + din e-mailadresse
  • Demografiske informationer såsom adresse, postnr. mm. 

For en uddybelse af vores cookies, så tag et kig på vores Liste over cookies vi bruger sektion.


Hvad vi bruger din information til: 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos brandshop.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.


Sikkerhed

  • Direktøren og Brand Manager for Brandshop har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
  • Den dataansvarlige for Brandshop er Brand Manager Nanna Spande Poulsen
  • Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.
  • Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Dit navn og ordrenummer videregives til forbrugeranmeldelsessitet Trustpilot, med henblik på at udsende en enkelt opfølgningsmail, der lader dig vurdere din købsoplevelse. Derudover videregives eller sælges dine oplysninger på ingen måde til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Dunstan har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Brandshop via e-mail admin@brandshop.dk


Liste over cookies, vi bruger

Tabellen nedenfor giver overblik over hvilke cookies vi bruger, og hvilken funktion/information de indebærer. 

Cookie-navnCookie-beskrivelse
FORM_KEY Gemmer genererede nøgler, der bruges til at forhindre forespørgelser
PHPSESSID Dit session-id på serveren. 
GUEST-VIEW Tillader gæster at se og ændre i deres ordre. 
PERSISTENT_SHOPPING_CART Et link til at informere dig om din kurv og historik på shoppen, hvis du beder om det. 
STF Informationer på produkter, du har e-mailet til venner.
STORE Viser shoppen i det sprog, som ønskes.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indikerer om en kunde har tilladt at der må bruges cookies. 
MAGE-CACHE-SESSID Gør det nemmere at gemme indholdet i browseren for at siderne loades hurtigere.
MAGE-CACHE-STORAGE Gør det nemmere at gemme indholdet i browseren for at siderne loades hurtigere.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Gør det nemmere at gemme indholdet i browseren for at siderne loades hurtigere.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Gør det nemmere at gemme indholdet i browseren for at siderne loades hurtigere.
SECTION-DATA-IDS Gør det nemmere at gemme indholdet i browseren for at siderne loades hurtigere.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Gør det nemmere at gemme indholdet i serveren for at siderne loades hurtigere.
X-MAGENTO-VARY Gør det nemmere at gemme indholdet i serveren for at siderne loades hurtigere.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Muliggøre oversættelse af indholdet til et andet sprog. 
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Muliggøre oversættelse af indholdet til et andet sprog.